Ett varumärke från Love by Emelie

Under flera år Emelie Ohlsson fotat gravidbilder runt om i hela världen, och är idag fullbokad minst fyra månader framöver året runt. 

Efter väldigt stor efterfrågan kan vi nu erbjuda exklusiva nyföddbilder i samma stil och lyxiga service i nya varumärket Primrose Belle. Bakom nyföddbilderna är Emelies assistent Caroline Hofer som under 2018 utbildat sig i nyföddfotografering och säker posering av nyfödda. Caroline har stor erfarenhet från fyra egna barn, samt många bebisfotograferingar genom åren.

I sommar släpps ytterligare vackra koncept till din nyföddfotografering i Helsingborg.


Nyföddfotografering i Helsingborg

Nyföddfotograf Caroline Hofer

Mamma till Colin född 2008, Julia 2009, Minnah 2012 och Thias 2015.

Emelie (Love by Emelie) berättar:

”Jag började specialisera mig på gravidfotografering 2014  efter en gravidfotografering med Isabella Löwengrip. Sedan dess har jag fotat över 300 gravida mammor och efterfrågan på vackra nyföddbilder i samma stil har varit väldigt stor.

En nyföddfotografering kräver väldigt mycket tid och tålamod, och det har inte funnits utrymme för mig att erbjuda detta i min fullspäckad kalender. Caroline Hofer har jobbat som assistent hos mig sedan 2013 och har assisterat på otaliga fotograferingar runt om i världen. Sedan årsskiftet 2017/2018 har Caroline utbildat sig som nyföddfotograf och vi formade vårt nya varumärke Primrose Belle.

Caroline är en av de mest godhjärtade människor jag känner, med tålamod och värme likt ingen annan. Med fyra egna barn har hon en enorm erfarenhet i hantering av bebisar och fick högsta betyg i sin utbildning i säker nyföddfotografering. Om jag får lyckan att själv bli gravid någon gång i framtiden finns det ingen jag skulle lita mer på att lämna mitt barn med än Caroline. ”


Caroline berättar:

”För tio år sedan födde jag min första son Colin, och jag blev översköljd av den starkaste kärlek jag någonsin känt. Att någon jag inte träffat innan kunde kännas så självklar i vår familj. Jag har sedan haft lyckan att få bli mamma tre gånger till, och varje gång har den magiska bebistiden gått alldeles för fort.

När jag sitter där på skolavslutningarna så är det svårt att föreställa sig hur små de verkligen varit, och då betyder de där första bilderna allt. Vi får återuppleva den där första starka kärleken som vi har resten av våra liv ♥”

Gravidfoto & Nyföddfoto

Vi erbjuder dig ett exklusivt paket med både gravidfotografering med Love by Emelie och nyföddfotografering med Primrose Belle. Passande för dig som vill ha den lyxigaste upplevelsen med vackra bilder från både graviditet och ert nyfödda barn ♥
  • Primrose Belle nyföddfotografering i Skåne
  • Varumärke från Love by Emelie
  • Personliga och vackra bilder på ert mirakel
  • Specialiserad och utbildad nyföddfotograf
  • Rymlig och vacker dagsljusstudio
  • Highlight-film med musik
  • En lyxig stund där ni kan slappna av
  • Vackra linnealbum att spara för alltid
  • Välj bland stilrena bakgrunder och accessoarer
  • Urval inom fyra dagar efter fotografering

Vi erbjuder ett ett begränsat antal newbornfotograferingar varje månad. Vårt främsta fokus är att ge er en lyxig upplevelse med högsta service, och därför tar vi emot en bebis per vecka.
För att få möjligheten till en tid hos oss önskar vi att du hör av dig så snart som möjligt, gärna efter ert första UL ♥
FAQ
Vår studio
Förbereda inför fotografering
Säkerhet för din bebis
Fotografering
FAQ

När är det bäst att boka nyföddfotografering?
Vi rekommenderar dig att boka din nyföddfotografering så snart som möjligt, gärna efter ert första ultraljud.

När sker fotograferingen?
Vi rekommenderar fotografering när er bebis är mellan 6-14 dagar. Under dessa dagar kan vi skapa dessa speciella och vackra nyföddbilder på ert barn sovande.

Hur bokar vi datumet?
Vi preliminärbokar ett datum ca 7 dagar efter ert beräknade BF. Vi erbjuder ett begränsat antal bokningar varje månad vilket möjliggör stor flexibilitet i att hitta en dag när er bebis kommit. När ni kommit till ro efter förlosnsningen hör ni av er till oss och vi bokar in ett datum innan er bebis blivit 14 dagar.

Hur bokar jag en tid?
Skicka in en förfrågan längst ner på sidan, så återkommer vi så snart som möjligt. I samband med bokningen betalar du en bokningsavgift på 3000 kr som garanterar din bokning och dras av på fakturan du betalar efter fotograferingen.

För er trygghet
Om ni behöver stanna längre på BB eller er bebis är sjuk får ni självklart möjlighet till en fotografering efter 14 dagar, alternativt full återbetalning av er bokningsfaktura.

Vår studio

PLATS OCH STUDION

Du kommer till vår studio på Lybecksgatan 30 på Råå (Helsingborg). Det är en hörnlokal precis vid 4-vägs korsningen nedanför Ica Maxi (Råå center). Det finns en busshållplats precis utanför (Råå centrum öster) om du åker kollektivt, och det finns parkering utanför lokalen om du kommer med bil. Om parkeringsplatserna precis utanför lokalen är upptagna så kan du ställa dig på ”Besöksparkering” som ligger precis till vänster. Vägen upp från parkeringen och in till studion är handikappanpassad så det går jättebra att ta sig hit med barnvagn om det är tungt att bära bilstolen.

I vår studio har ni tillgång till stor toalett, en mysig soffgrupp nära fotohörnan och även en säng. I soffan kan du som förälder bara ta det lugnt under fotograferingen, fika och njuta och mata bebisen när det behövs. Om du som mamma ammar och föredrar att amma liggandes så finns det också tillgång till en säng precis intill soffgruppen. Vi har kök och tillgång till vattenkokare och mikro om du matar bebisen med flaska. Som förälder till fyra barn vet jag hur olika de första dagarna kan vara, och att det är viktigt att du kan känna dig trygg och säker på allt när du kommer till mig.

Förbereda inför fotografering

KLÄDSEL OCH ATT TA MED

Ni behöver inte ta med speciella kläder till er bebis då jag poserar bebisen naken på fina filtar och med wraps/sjalar eller annan rekvisita som önskas. (När bebisen är naken så poserar jag alltid så att de privata delarna döljs och inte syns på bild). Det är vanligt att er bebis kissar eller bajsar under fotograferingen, oroa er inte för detta! Vi har massor av reservfiltar och tillbehör så vi kan fortsätta fotograferingen när vi rengjort.

Jag rekommenderar att ni som förälder/föräldrar klär er svalt eller lager på lager så ni har möjlighet att ta av något då jag kommer hålla en varm temperatur i rummet för att din bebis ska kunna sova gott utan kläder under fotograferingen.

Om ni önskar bilder med dig som förälder/föräldrar tillsammans med din bebis så är det jättebra om du har med dig någon ljus tröja/skjorta/blus/linne eller liknande. Det bästa är att ta med det som extra kläder så kan ni byta om innan vi tar bilderna (detta för att försöka undvika att det hinner bli fläckar på kläderna innan bilderna tas).

I övrigt är det bara de hygienartiklar som ni själva behöver ta med er i form av blöjor och eventuella ombyten till bebis.

Säkerhet för din bebis

HYGIEN OCH SÄKERHET

Säkerhet är det absolut viktigaste under din newbornfotografering. Därför har jag gått utbildningar i posering och nyföddfotografering så ni kan känna att er bebis är i trygga händer under fotograferingen.

För din bebis välmående och trygghet är det också mycket viktigt med hygienen kring. Jag tvättar därför alltid händer innan ni kommer och spritar händerna med handdesinfektion flertalet gånger under fotograferingen. Jag har rena kläder på mig och uppsatt hår. Filtar och annat material som kommer i kontakt med din bebis under fotograferingen är alltid nytvättat med milt flytande tvättmedel för god hygien och för att vara snäll mot din bebis hud.

Vid eventuell sjukdom hör jag alltid av mig innan och bokar om fotograferingen. Även en vanlig förkylning hos mig som vuxen kan bli väldigt jobbig för en nyfödd så därför bokar jag om för bebisens hälsa och säkerhet.

Fotografering

FOTOGRAFERINGEN

När ni kommer till studion får ni först sätta er ner i lugn och ro och vi kommer gå igenom hur fotograferingen går till. Stunden när er bebis fotograferas är otroligt värdefull som ny förälder, och ni får slappna av, vila eller äta god fika när jag varsamt har hand om er bebis.

När ni kommer kan ni ta av bebisen kläderna, behålla blöjan på och svepa om en liten filt. Därefter kan ni mata bebisen och rapa hen om det behövs. Jag har värmt upp rummet med värmefläktar innan ni kommer och jag kommer även sätta igång ljud som påminner om tiden i magen, som hjälper bebisen att somna och fortsätta sova under fotograferingen. Hur lång tid det tar för bebisen att somna är väldigt olika och jag har ett stort tålamod och erfarenhet av att vagga bebisen till sömns på ett lugnt och tryggt sätt inför poseringen. Ibland vill bebisen inte sova alls, och då tar vi vackra vakenbilder istället, vi låter er bebis styra som är högsta chefen 🙂

REDIGERING

Vi redigerar bort hudflagor, plitor, torr hud och andra tillfälliga märken som uppkommer vid födseln. Vi gör ingen ”retuschering” av er bebis utan behåller alla naturliga drag och tar endast bort det som inte är bebisens utseende.

The first rose

”Den mest speciella tiden som ni kommer värdesätta för alltid”

♥ 1-3 timmar fotografering med Caroline Hofer, specialiserad och utbildad i nyföddfotografering

♥ Utlåning av vackra bakgrunder, accessoarer och kläder till bilder med förälder

♥ 5 digitala och noggrant redigerade bilder för fri användning

♥ 1 st. 30×40 cm förstoring på fine art papper

7000 kr

With Grace

Din lyxiga upplevelse med både gravidfotografering och nyföddfotografering. Ett perfekt sätt att belöna dig själv efter din graviditet. De flesta bokar in en fotografering runt v.30.

Gravidfotografering med Emelie Ohlsson

Du får en lyxig gravidfotografering med en av Sveriges mest efterfrågade gravidfotografer. 

♥ 1-2 timmar fotografering

♥ Upp till 3 ombyten från våra vackra gravidkläder

♥ 10 digitala och redigerade bilder för fri användning

♥ 1 st. 30×40 cm förstoring på fine art papper

Värde 9500 kr

Nyföddfotografering med Caroline Hofer
Föreviga er stora kärlek de första dagarna i livet, vi bokar in ett preliminärt datum ca 7 dagar efter BF.
♥ 1-3 timmar fotografering
♥ 5 digitala och noggrant redigerade bilder för fri användning
♥ 1 st. 30×40 cm förstoring på fine art papper
Värde 7000 kr
LYXIGA BONUSAR SOM INGÅR: 
Highlight-film på ca 1 min med filmklipp från gravid och nyföddfotografering till musik (värde 3000 kr)
Vackert linnealbum 15×15 cm på 10 sidor med era utvalda bilder (värde 2000 kr)
Totalt värde 21 500 kr 

15 000 kr


Boka en nyföddfotografering

VIKTIGT: I samband med vår lansering är det väldigt hög efterfrågan och tidigare förfrågningar som ligger i kö. Vi besvarar din förfrågan så fort som möjligt och gör vårt yttersta att hitta en tid, men det kan ta ett par dagar innan vi har möjlighet att återkomma.

Namn (obligatorisk)

Mailadress (obligatorisk)

Telefon

BF-datum: (obligatorisk)

Fotograferingspaket

The first rose (6000 kr)With Grace (12 000 kr)

Hur hittade ni oss? (obligatorisk)

Berätta om dig/er!

Stäng meny